Mijn eerste bericht

Toen ik voor mijn studie in Japan woonde (mukashi mukashi), kwam ik in aanraking met Japanse kalligrafie, shodo. Sindsdien ben ik gefascineerd door deze prachtige schrijfkunst. Hoewel ik op- en aan met kalligrafie bezig was de afgelopen 15 jaar, kon ik het nooit echt loslaten. Een onweerstaanbare aantrekkingskracht bleef grip op mij houden. Ik moest en zou met inkt kliederen.

Daarom ben ik dit jaar begonnen met ‘De Witte Peer Kalligrafie’. Een online platform waar ik mijn kalligrafie avonturen deel. Hier kan je kennis en kunde vinden over Japanse kalligrafie. Misschien inspireer ik je wel om zelf het penseel op te pakken.

Binnenkort bied ik ook enkele door mij gemaakte stukken te koop aan. Je kunt mij daarnaast altijd vragen om een ‘custom’ werk. We bespreken samen hoe we jouw eigen spreuk, kanji of sutra kunnen omtoveren tot een prachtige kalligrafie.

Ik ben super blij dat ik de knoop heb doorgehakt. Graag neem ik jullie mee op mijn creatieve reis.

“A journey of a thousand miles, starts with a single step.”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s